Over ons

THE TASTIEST POKÉ BOWL IN ROTTERDAM

The Poké Family – opgericht door zus en broer, Gigi (22) en Dio (21), is sinds oktober 2019 geopend in Rotterdam.

The Poké Family Rotterdam is ontstaan doordat er weinig tot geen mogelijkheden waren om gezond en lekker eten te bestellen in Rotterdam. Zeker in de wijk Hillegersberg, waar Gigi en Dio vandaan komen, was dit er niet. The Poké Family Rotterdam pakt dit probleem aan door het aanbieden van een gezonde ‘fast’ casual maaltijd. The Poké Family Rotterdam laat zien dat gezond eten, ook lekker kan zijn.

Er is oneindig geëxperimenteerd met verschillende ingrediënten, om zo de lekkerste poké bowls samen te stellen. Daarnaast is er gebrainstormd met familie die op Hawaii woont, zij zijn tot slot echte Hawaiianen, die poké bowls als geen ander kennen. Poké is tot slot een Hawaiiaans gerecht. Nadat de beste ingrediënten en combinaties waren gevonden, besloten Gigi en Dio het roer om te gooien: The Poké Family Rotterdam was een feit.

The Poké Family Rotterdam is vastberaden om iedereen in Rotterdam van poké bowls te laten genieten. Voor onze poké bowls gebruiken wij alleen de beste ingrediënten. Daarnaast willen wij een bijdragen leveren aan een duurzamere wereld, zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van 100% composteerbare suikerriet bakjes.

We make real food by hand, fresh to order.
It’s not the fastest way – it’s the right way.

 

signature-white

Press & Awards

awards

Wij zijn geopend op: Maandag: 16:00 - 20:30 / Dinsdag: Gesloten / Woensdag - zondag: 16:00 - 20:30